Moonwalks.be

In stilte wandelen door het bos is als een bezoek aan het theater. Je wordt verrast door dansante bomen, kleine en grote dieren, een ontluikende bloem. Tijdens een stiltewandeling lopen we langzaam. Af en toe blijven we zelfs stil staan. Alle aandacht gaat naar onze ademhaling en de vijf zintuigen. Elke stiltewandeling is een fantastisch spektakel, eindeloos in zijn variaties.

De stiltewandelingen worden begeleid door An Mertens. Ze is natuurgids, schrijfster en mediakunstenaar.

Praktisch

Meld je aan voor de mailinglijst en blijf op de hoogte van geplande activiteiten: https://grabuge.domainepublic.net/cgi-bin/mailman/listinfo/moonwalks Of stuur een e-mail naar anais@anaisberck.be

Over An Mertens

In 2013 publiceerde An haar debuutroman Tot Later bij de toenmalige uitgeverij De Bezige Bij Antwerpen. Sindsdien ontwikkelde An methodes om te schrijven in gezelschap van bomen. Ze werd natuurgids en initieerde zich in reiki en sjamanisme. Nu volgt ze de training Energy of Nature bij biologe en spiritueel beoefenaar Claire Elouard. Binnenkort verschijnt Ans roman Boomlief. An is ook mediakunstenaar. Je vindt meer over haar artistieke werk via https://www.anaisberck.be/.

De typografie van deze website varieert lichtjes onder invloed van de maan.
Het kleurenthema van de website verandert naargelang het in Brussel dag- of nachttijd is.

Font Unoverso van Oxomoto, en Inconsolata Variable van Raph Levien. Alle teksten en beelden zijn gepubliceerd onder de CC4R licentie, Anaïs Berck, 2022. Website ontwerp en ontwikkeling door Doriane Timmermans (OSP).