Moonwalks.be

'Our spirits need engagement with the natural world, without this, our souls wither.' Catriona MacGregor, Partnering with Nature, Atria Books, 2010.

Verlang je naar meer innerlijke vrede? Heb je het gevoel dat er een persoonlijke manier bestaat om de klimaatcrisis aan te pakken?

De majestueuze bomen in het Zoniënwoud, een plek waar bomen al sinds de Ijstijd helemaal thuis zijn, zijn genereuze levende wezens, performante healers en wijze meester-leraren voor wie open staat om hen te leren kennen. Tijdens deze cursus leer je hoe je bomen kan herkennen, met hen in contact kan komen, jezelf kan helen en ongewone vriendschappen kan ontwikkelen die je dagelijkse leven diepgaand zullen transformeren.

Aan de hand van wandelingen, experimenten, meditaties, getuigenissen, zelfexpressie en visies van auteurs die hierover hebben geschreven, leer je om meer-dan-menselijke relaties te ontwikkelen en die daarna ook zelfstandig te blijven onderhouden en uitbreiden.

Praktisch

We werken 4 zaterdagen in het Zoniënwoud, met GC Wabo als uitvalsbasis. Breng papier en pen mee, maar ook kleurpotloden, stiften, je camera of een ander middel waarmee je je wil uitdrukken. Het is goed om een plastiek te voorzien om op te zitten in geval van regenweer. Lunchen doen we buiten of in GC Wabo. Breng je eigen lunch mee en een thermos thee of koffie.

Meld je aan voor de mailinglijst en blijf op de hoogte van geplande activiteiten: https://grabuge.domainepublic.net/cgi-bin/mailman/listinfo/moonwalks Of stuur een e-mail naar anais@anaisberck.be

Over An Mertens

Sinds 2012 ontwikkelt An methodes om te leven in het gezelschap van bomen. Ze werd natuurgids en initieerde zich in reiki en sjamanisme. Ze volgde de training Energy of Nature bij biologe en spiritueel beoefenaar Claire Elouard. Binnenkort verschijnt Ans roman Boomlief. An is ook mediakunstenaar. Je vindt meer over haar artistieke werk via https://www.anaisberck.be/.

De typografie van deze website varieert lichtjes onder invloed van de maan.
Het kleurenthema van de website verandert naargelang het in Brussel dag- of nachttijd is.

Font Unoverso van Oxomoto, en Inconsolata Variable van Raph Levien. Alle teksten en beelden zijn gepubliceerd onder de CC4R licentie, Anaïs Berck, 2022. Website ontwerp en ontwikkeling door Doriane Timmermans (OSP).